Tekst Schrijven


Wat linkbuilding in het verleden was voor de SEO, dat zijn teksten vandaag de dag.

Enorm belangrijk, zelfs als het een webshop betreft, met alleen maar producten, is het toevoegen van een blog, dusdanig belangrijk, dat eigenlijk geen enkele website zonder regelmatig nieuwe teksten toevoegen, echt blijvend hoog kan ranken.

En teksten zijn ook vaak het grote probleem.

Een goede tekst schrijven

Enerzijds kan immers niet iedereen goed schrijven, en anderzijds zijn niet alle teksten goed genoeg voor een website. Er wordt wel gezegd dat teksten schrijven voor een website, een vak appart is.

Google geeft overigens erg treffend aan waar teksten aan moeten voldoen. Teksten moeten voor de bezoekers geschreven worden. Ze moeten pakkend zijn, en bezoekers moeten de tekst willen uitlezen. De informatie moet dus goed beschreven worden, en volledig zijn.

Daarnaast dienen goede teksten ook nog te voldoen aan een aantal regels met betrekking tot de SEO. Althans, als het belangrijk is om met de teskten hogere rankings te verkrijgen.

Zo mogen bijvoorbeeld de belangrijkste zoekwoorden niet ontbreken, maar ook weer niet te vaak gebruikt worden, moeten er headers in teksten verwerkt worden, enzovoorts.

En dat, terwijl de teksten nu juist ook weer vloeiend en met kennis van de materie waar de teksten over gaan, geschreven moeten worden.

Zomaar een tekst schrijven is er niet bij, hoewel velen die zich tekstschrijver noemen, zo de teksten schrijven. Het resultaat zijn teksten waar geen autoriteit vanaf straald, en die overduidelijk door iemand geschreven zijn die niet eerst de moeite heeft genomen om zich te informeren over het onderwerp van de teksten.

Een manier van schrijven, die wij niet hanteren. Wij vinden het namelijk belangrijk om uitsluitend goede teksten te schrijven, die pakkend zijn, en waarin bezoekers geïnteresseerd zijn.

Met onze teksten worden niet alleen de belangrijkste zoekwoorden ondersteund, maar komen ook steeds meer bezoekers op andere zoekwoorden, en combinatie hiervan.