Standaard? Of Handmatig?


De meeste werkzaamheden betreffende SEO, gebeuren natuurlijk altijd handmatig. Althans dat zou je misschien denken, maar helaas is dat vaak niet het geval.

Zo wordt een SEO-rapport vaak met behulp van een programma samen gesteld, en denken de meeste “experts” dat het automatisch plaatsen van links net zulke goede resultaten kan opleveren, dan handmatige linkbuilding.

Ook worden vaak netwerken van sites gebruikt, die in eigendom zijn van de linkbuilder.

Wij doen dat anders. Alle werkzaamheden die wij aanbieden, gebeuren handmatig, hoewel we wel een groot aantal sites en andere linkplaatsen ter beschkking hebben, alleen slechts beperkt in ons eigendom, waar links geplaatst kunnen worden.

Linkbuilding is dan ook het enige waar we verschillende pakketten kunnen aanbieden. Linkbuilding waarbij we gedeeltelijk ook links plaatsen op onze sites en dergelijke, en handmatige linkbuilding, waarbij we geen enkele link plaatsen op een site die in ons bezit is, maar puur en alleen zoeken naar mogelijkheden om links te plaatsen op sites die wat thema betreft volledig overeenkomen met het thema van de site van onze klanten.

Dat is ook de reden, dat handmatige linkbuilding, meer kost, dan een standaard pakket voor linkbuilding. Er gaat immers veel tijd zitten in het zoeken van geschikte sites om links te plaatsen.

Bij beide garanderen we overigens dat we nooit tegen de regels van Google of andere zoekmachines ingaan. Puur White Hat dus. Bij ons ben je er van verzekerd dat altijd alles geheel volgens de richtlijnen gebeurt.

Modulair opgebouwde pakketten

SEO op maat. Daarvoor bieden we diverse handmatige pakketten aan, zeg maar diverse modules. Daarmee kunnen wij, in overleg met alle klanten, precies datgene aanbieden dat jouw site op het gebied van SEO nodig heeft.

Overigens is er geen methode om direct een pakket te kopen. Wij kijken altijd eerst naar de betreffende site, zodat we onze klanten altijd kunnen adviseren wat het beste is, en we hebben er een hekel aan, om pakketten te verkopen, die klanten niet nodig hebben. Dat doen we dan ook niet.

Onderstaand zijn alle mogelijkheden overzichtelijk op een rij gezet. Mocht je meer willen weten, of samen met ons willen kijken wat in jouw situatie nodig is, neem dan contact met ons op, en we gaan samen de beste oplossing bedenken.

Onze pakketten

Deze pakketten leveren wij alleen bij afname van 12 maanden, zodat we resultaat kunnen garanderen. Alle genoemde prijzen zijn dan ook per maand, en vooruit te voldoen. Mocht je liever per jaar willen betalen, betaal je slechts 10 maanden, en krijg je dus 2 maanden van ons kado, als dank voor het vertrouwen.

De werkzaamheden starten altijd binnen 5 tot 7 dagen na ontvangst van de betaling.

Linkbuilding

 • Handmatige linkbuilding € 29,00 per los uur.
 • 5 uur handmatige linkbuilding per maand € 125,00. Per jaar € 1250,00. 10 uur handmatige per maand € 240,00. Per jaar € 2400,00
 • Standaard Linkbuilding pakket € 39,00 per maand, waarbij we gemiddeld iedere maand 5 tot 10 links plaatsen. Bij nieuwe sites bouwen we het aantal links langzaam op, en de eerste paar maanden 1 tot 5 per maand. Per jaar € 290,00. Daarbij plaatsen we natuurlijk ook op andere sites links, als we een mogelijkheid krijgen daarvoor. Dus als het ware handmatige linkbuilding als aanvulling.

Social Media

 • 3 tot 5 posts per week, op twitter, facebook, google+, € 29,00 per maand. Per jaar € 290,00.
 • Social Media maken. Specifieke pagina over bedrijf of website op twitter, facebook en google+, éénmalig € 49,00.

Penquin en Panda Repair

 • Penalty gekregen? Eerste maand € 75,00, daarna 11 maanden € 19,00. Per jaar € 246,00.

Tekst schrijven

 • Verse teksten, iedere maand 4 – 5 teksten, in totaal 2000 woorden € 50,00. Per jaar € 500,00.
 • Verse teksten, iedere maand 8 – 10 teksten, in totaal 5000 woorden € 125,00. Per jaar € 1250,00.
 • Verse teksten, iedere maand 16 – 20 teksten, in totaal 10000 woorden € 250,00. Per jaar € 2500,00.

SEO

In ons Standaard SEO Pakket zijn de volgende onderdelen opgenomen.

 • Standaard Linkbuilding pakket.
 • 3 tot 5 posts op twitter, facebook en google+. Zijn deze niet aanwezig, worden de betreffende pagina’s aangemaakt.
 • Penguin en Panda Repair, inclusief de nieuwe links iedere maand controleren. Als er slechte links worden gevonden, disavowen of verwijderen.
 • Bij aanvang volgt een handmatig SEO rapport, waarbij jouw site gecontroleerd wordt op alle factoren die voor de rankings belangrijk zijn. In het rapport staat precies wat er veranderd moet worden. Wij doen overigens geen veranderingen aan jouw site. De maanden nadien blijven we deze gewenste veranderingen in de gaten houden, en vergelijken jouw site iedere maand opnieuw met de laatste ontwikkelingen en updates op het gebied van SEO.
 • Alle reeds aanwezige teksten op de site worden gecontroleerd, en je ontvangt een precieze rapportage waar wat veranderd moet worden.
 • Prijs per maand € 90,00. Per jaar € 900,00.

In ons Uitgebreide SEO Pakket zijn alle onderdelen uit het Standaard SEO Pakket opgenomen, en bovendien schrijven wij iedere maand 4 tot 5 teksten van in totaal 2000 woorden.
Prijs per maand € 135,00. Per jaar € 1350,00.